dimarts, 30 de setembre del 2008

Pròximes activitats extraescolars del Departament

Eixida al barranc de Barxeta per col·laborar amb el projecte rius, en l'àrea de Educació mediambiental i 2n ESO E, en aquestes setmanes.
I ja estem treballant ben l'hort i jardins del centre.

Xenxo


El barranc de Barxeta
En algunes ocasions he hagut de comentar que l'anomenat barranc de Barxeta (tal com es diu des de la Pobla Llarga fins a Alzira), en realitat no té res a veure amb aquell poble. Pels seus orígens hauria de dir-se barranc del Realenc, i sol dur aigua tot l'any a partir dels punts que he assenyalat en la foto. Són llocs on desaigüen les séquies del Pla, braçal del Mig i el barranc del Tossalet. Per cert, és una foto bonica del meu poble de naixença: Rafelguaraf. Aquesta foto és d'una obra editada per Bancaixa ja fa un grapat d'anys amb motiu del dos-cents aniversari de la publicació de l'obra del botànic Cavanilles.(Autor: Vicent Sanchis)

dilluns, 29 de setembre del 2008

Primera reunió de Fardatxos del curs 08/09






Us convoquem a totes i a tots per al dia 30 de setembre al primer esplai en el saló d'actes del centre per informar de com anem a funcionar aquest any, així com de l'excursió que es realitzarà al final del nostre projecte.